Selskaber på både Bornholm & Sjælland

Menuen bliver serveret på fade bordvis  ” Family Style

Fritteret risotto med karl Johan mayo

Kryddermarineret laks med rygeost, grønne rabarber og urter

Røget torsk med æggecreme, radiser, syltede løg og chips     

Pocheret havkat filet med brunet smør og kål

  

Små kartofler med friskost creme, malt og løvstikke 

Lagbagte kartofler med jordskokker, timian og thybo ost

Stegt hjerte salat med vin a grette af hasselnød, forårsløg og saltet citron

Variation af gulerødder, puré, syltede skalotter og brændt hvidløg

Frilands hane- hønsesoufflé med estragon puré

Terrin af Bornholmergris med løg og hasselnød     

Stegt kalv med glaserede rødder og æbler

Krydrede lamme deller med sesam og koriander

——-

Udvalg af danske oste med knækbrød og kompot

Panna cotta med vanilje, hvid chokolade og blomme

Hvid chokolade mousse med nøddebund, rabarber og havesyre

Chokolade mazarin, panna cotta med kernemælk og hindbær   

Menuen serveres med brød og pisket smør

Pris

6 slags 300,- pr. pers

7 slags 335,-

8 slags 365,-

9 slags 395,-